Spring naar de inhoud

De service maakt echt het verschil

Koop met een gerust geweten

Onze mooie juwelen en horloges koop je niet zomaar. Ze zijn een weloverwogen beslissing die je neemt voor de komende decennia. Juwelier Zwitserland zal er dus alles aan doen om je bij die keuze en je aankoop zo volledig mogelijk bij te staan. Ook na je aankoop kan je altijd bij ons terecht voor meer advies, onderhoud en herstellingen in ons in-huis atelier. Onze service is geen leuke bijkomstigheid, ze is een noodzakelijke vereiste die we heel ernstig nemen.

Je kan bij Juwelier Zwitserland altijd terecht zonder afspraak. Maar het bespreken van specifieke wensen vraagt soms wat meer tijd of wat meer discretie. Dan maken we met veel plezier een afspraak.

Adobe Photoshop 2022140333761574465
2023_09_25_Juwelier_Zwitserland43714 2

Eerste gaatjes prikken

Je kan altijd gaatjes in je oren laten prikken zonder afspraak, maar bij voorkeur mét afspraak, zodat we zeker zijn dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn. Ook voor de eerste gaatjes, bij kinderen vanaf 1,5 jaar, kan je bij ons terecht. We hebben een mooi assortiment van oorbelletjes die je na 6 weken vervangt of van 18k goud die altijd mogen blijven zitten. En uiteraard krijg je de nodige hygiënische en verzorgende adviezen erbij.

Transformatie van bestaande juwelen

Je oude juwelen hoeven niet meteen afgeschreven te worden. Soms kunnen we ze transformeren naar een mooi hedendaags juweel. Kom gerust langs om te bekijken wat kan. Kies je een juweel uit onze nieuwe collecties dan verrekenen we het goud van je oude juweel aan de huidige dagprijs van het goud.

2023_09_25_Juwelier_Zwitserland43777_
2023_09_25_Juwelier_Zwitserland44159

Onderhoud en herstellingen

Zowel juwelen als horloges vragen enig onderhoud. Wij bieden onderhoudssetjes bij aankoop van een nieuw juweel en adviseren je over hoe je je juweel in goede conditie houdt. Oude, verkleurde juwelen geven we een grondige polierbeurt of voorzien hen van een nieuwe laag rhodium.

Ook horloges die niet langer genieten van fabriekswaarborg worden hersteld en onderhouden in ons atelier. Ook als die niet bij ons werden gekocht. Horloges onder garantie gaan naar de fabrikant. We maken vooraf een herstellings- of onderhoudsbestek op.

Terugname en waarborgen

Nieuwe juwelen en horloges genieten van een fabriekswaarborg. Juwelier Zwitserland begeleidt je bij de, door de fabrikant, voorgeschreven voorwaarden en procedure en zorgt er voor dat je juweel of horloge volgens afspraak wordt hersteld, vervangen of teruggenomen.

Certificaten

De high-end juwelen en horlogecollecties zijn voorzien van een echtheidscertificaat. Dit beschrijft ondermeer de afkomst van de gebruikte edelstenen, de afmetingen, de slijpvorm en het karaatgewicht.

Webshop aankopen

Juwelen of horloges kunnen ook via de webshop worden aangekocht. Met dezelfde waarborgen als wat je in de winkel koopt en ze genieten wettelijk van een periode waarbij je afstand kan doen van je aankoop. We hebben wel liever dat je naar de winkel komt en dat we je kunnen helpen met je keuze. Lees op de webshop zeker alle voorwaarden.

Cadeaubonnen

Het is soms moeilijk in te schatten wat iemand mooi zal vinden. Dan kan het schenken van een cadeaubon een goed idee zijn. Ook als je wil bijdragen aan een juweel of horloge dat iemand voor ogen heeft schenk je best een cadeaubon. Bij Juwelier Zwitserland vind je cadeaubonnen met verschillende waarden en ze zijn 1 jaar geldig.

Geschenkbon