Spring naar de inhoud

zwitserland 1958

Een traditie die nauwgezet wordt bewaakt

Vakmanschap en klantgerichtheid

In 1958 startte Rudolf Arijs, samen met zijn echtgenote Marie-Louise Van den Bossche, de zaak Juwelier Zwitserland op. Hiermee kreeg een traditie van drie generaties horlogemakers een nieuwe wending en al gauw werd Juwelier Zwitserland een begrip in Aalst en de ruime omgeving.

Vanaf 1981 kwam het beleid onder de hoede van Rudolf’s dochter, Hilde. Zij maakte samen met haar echtgenoot Wim, die goudsmid is en diamant grader, en met zoon Pieter-Jan, die ook diamant grader is,  de zaak tot wat ze vandaag is. Juwelier Zwitserland wil een breed publiek, een mooie selectie van juwelen en horloges aanbieden. Van heel toegankelijke maar verfijnde luxeproducten tot een aanbod met heel exclusieve merken. Elke klant is belangrijk en krijgt de volle aandacht.

Een winkel- en ontvangstruimte

Respect voor iedereen

Bij Juwelier Zwitserland kan je terecht voor budgetvriendelijke fashion merken maar ook voor de exclusieve juwelen-en horloge merken. We hebben een aanbod waar zowel jong als ‘minder jong’ zich in kan vinden. Man en vrouw.

De winkel werd in 2016 helemaal opnieuw uitgedacht en is erop gericht om iedereen op een ongedwongen manier te laten kennis maken met het volledige aanbod. De medewerkers staan altijd klaar om alle bezoekers te begeleiden bij hun zoektocht. Hun jarenlange ervaring en kennis van de markt staan ten dienste van iedereen. Voor de koper van exclusieve juwelen en horloges hebben we een aparte lounge ruimte om de producten uitvoerig en discreet te kunnen ontdekken. Iedereen moet zich comfortabel voelen in onze zaak. Dat is de Juwelier Zwitserland stijl.

DSC_5111
DSC_5451

Een uitgekiende selectie

Service maakt het verschil

Service is het kernwoord voor Juwelier Zwitserland. Dat begint bij het betreden van de winkel. Daar vind je een selectie van juwelen- en horlogecollecties die heel zorgvuldig wordt samengesteld. We volgen voortdurend op welke nieuwigheden de fabrikanten uitbrengen en kiezen daaruit de dingen die ons streven naar ‘een kwalitatief aanbod van juwelen en horloges voor iedereen’ versterken. De producten worden zodanig uitgestald dat ze optimaal tot hun recht komen. De winkel biedt heel wat ruimte om ontspannen te verkennen, en de medewerkers staan altijd klaar. Je krijgt advies over de merken, de materialen, hun waarborgen en onderhoudsvereisten. We willen dat je de juiste keuze maakt. Ook na de verkoop staan we paraat voor eventuele aanpassingen en herstellingen in ons eigen atelier, of de begeleiding bij een waarborgprocedure. We laten niets aan het toeval over.